Messi està més a prop de guanyar la sisena Pilota d'Or
Futbol internacional

Messi apunta a la sisena Pilota d'Or

Segons ha avançat "Mundo Deportivo", una delegació de la revista "France Football" ja s'hauria trobat amb el crac argentí del Barça per fer-li una entrevista com a guanyador del premi que entrega aquesta publicació des del 1956

Actualitzat

Leo Messi és el gran favorit per adjudicar-se la Pilota d'Or 2019 en la gala que se celebrarà el pròxim dilluns 2 de desembre al teatre Chatelet de París. Segons ha avançat aquest dimarts el diari "Mundo Deportivo", una delegació de la revista "France Football" ja s'hauria trobat amb el crac argentí del Barça per fer-li una entrevista com a guanyador del premi que entrega aquesta publicació des del 1956.

Segons aquesta informació, Pascal Ferré i Thierry Marchand, director i redactor en cap de "France Football", haurien comunicat a Messi en una trobada a Barcelona que és el jugador més puntuat després de tancar-se la votació el 9 de novembre. En cas de confirmar-se, el futbolista blaugrana obtindria la sisena Pilota d'Or del seu palmarès després de les cinc que ja va conquerir els anys 2009, 2010, 2011, 2012 i 2015.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut