Quan Messi parlava català i explicava acudits
Leo Messi, en una imatge d'arxiu
BARÇA

Messi: aniversari, trending topic i... renovació?

L'argentí, concentrat amb la seva selecció per a la Copa Amèrica, fa 34 anys aquest dijous. Tot i la data assenyalada, al club no hi ha la previsió que la renovació es pugui anunciar aquest dijous

Francesc LatorreActualitzat

Les xarxes socials s'han convertit aquest dijous en un àlbum infinit de felicitacions que han fet del hashtag #Messi34 una de les tendències del dia. Els seguidors de l'argentí, des de tots els racons del planeta, han fet volar la imaginació per felicitar-lo. El rei, o el millor de la història, són només algunes de les paraules que més s'han repetit.

Missatges amb un desig comú: que Messi renovi pel Barça. Aquest dijous, que també és el sant de Joan Laporta, hauria estat un bon dia per anunciar-ne la continuïtat. De fet, el mateix Laporta així ho va dir fa uns dies mig en broma. Va reconèixer que una renovació avui del crac blaugrana seria un magnífic regal per al món del futbol.

Malgrat els desitjos de Laporta, però, a hores d'ara al club no hi ha la previsió que la renovació es pugui anunciar aquest dijousi.Totes dues bandes admeten que tot està més que ben encaminat perquè Messi continuï jugant al Camp Nou dues temporades més.

Això sí, el Barça no el vol tenir ni un dia sense contracte, i això passa per confirmar la renovació abans del 30 de juny. I és que el "sí" de Messi no seria només una alegria per als seguidors culers, sinó també per a la tresoreria del Camp Nou. Tenir-lo o no a la plantilla condiciona molt les operacions comercials que pugui dur a terme el club.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut