Barça

Messi: "Algun dia tornaré al Barça"

L'argentí es mostra segur que el Barça creixerà amb l'arribada a la banqueta de Xavi i considera que "es va ser injust amb Valverde i amb Koeman"

Redacció Esport3Actualitzat

Lionel Messi s'ha mostrat optimista al voltant de la progressió del Barça a les ordres de Xavi Hernández. En una entrevista al diari Marca, concedida amb motiu de l'entrega del seu vuitè Pitxitxi, Messi ha vaticinat que el seu exequip anirà cap amunt:

"Xavi pot aportar moltíssim al Barça perquè és un entrenador que en sap molt , coneix la casa a la perfecció i ha viscut des de petit a Barcelona. Ha renovat la il·lusió al Barça perquè és una persona molt respectada pels jugadors i pels aficionats. Serà un entrenador molt important per als joves perquè els ensenyarà. Amb ell l'equip creixerà molt, no en tinc cap dubte". 

Messi fuig d'estudi quan se li pregunta quina broma li va fer a Xavi, tal com havia revelat el tècnic blaugrana, quan aquest es va fer càrrec de la banqueta blaugrana:

"Parlo sovint amb en Xavi. Des de sempre. Som amics, hem compartit moltes coses, i des que va marxar hem mantingut el contacte. No recordo exactament què li vaig dir al missatge, el vaig felicitar per aquest nou pas i li vaig desitjar el millor. Segur que li anirà molt bé perquè en sap molt, és molt treballador i coneix bé la casa." 

 

 

Tot i això, Messi no cita el Barça entre els favorits a guanyar la Champions, en un grup on menciona, a més del PSG, el Liverpool, el Manchester City, el Bayern de Munic, el Reial Madrid o l'Atlètic. En la seva visió del Barça actual li augura un bon futur:   

"El Barcelona passa per una etapa de reconstrucció amb un equip ple de jugadors joves. Ara com ara, crec que hi ha millors equips que el Barça, però encara que donin aquesta impressió, això no vol dir que més tard no puguin arribar a lluitar perquè s'ha de tenir en compte l'arribada de Xavi, les il·lusions renovades i el poder recuperar alguns jugadors que ara no tenen. Poden continuar creixent i lluitant."

Tot i que els resultats marquen la data de caducitat dels entrenadors, Messi no es mostra massa conforme amb aquesta regla no escrita del futbol: 

"Sempre s'és injust amb els entrenadors. Es va ser injust amb Koeman, amb Valverde... Quan hi ha mals resultats el més fàcil és apuntar a l'entrenador, canviar-lo a ell i no als jugadors. Koeman va arribar en un moment molt difícil del club en què van marxar jugadors importants, però va poder treure molts jugadors joves. Sempre el més fàcil és culpar els entrenadors. I ells també ho saben perquè és la seva professió." 

L'excapità blaugrana diu que es troba completament adaptat a la seva nova vida a París i al PSG i passa de puntetes sobre la seva sortida de l'entitat blaugrana:

"Ja està, me'n vaig anar d'allà i ha passat el temps. El que em van dir és que no em podien renovar i que no em podia quedar. No s'ha de buscar culpables ni veure el que va passar. Em quedo amb el que em van dir i ja està."

Tot i això, reitera que no descarta tornar al club

"Sempre vaig dir que en algun moment tornaré al Barça perquè és casa meva i perquè tornaré a viure allà. I, òbviament, si puc aportar i ajudar el club, m'encantaria tornar."

 

 

ARXIVAT A:
MessiXavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut