Barça

Messi, amb la vista posada en la represa de la Lliga després del coronavirus: "Serà una situació estranya"

Actualitzat

Leo Messi, en una entrevista a El País Semanal, reconeix que la crisi que ha provocat el coronavirus farà que hi hagi un abans i un després en tots els àmbits. Amb la represa de la competició a l'horitzó, ja fa setmanes que el Barça ha tornat als entrenaments. Primer, individuals; després, en grups reduïts i, a partir de dilluns, amb tota la plantilla disponible. Això sí, amb mesures sanitàries estrictes per minimitzar el risc de contagi:

"La tornada als entrenaments, a les competicions i al que abans es feia d'una manera normal, ara s'haurà d'implantar de nou, però de manera progressiva. Serà una situació estranya per a nosaltres els esportistes i per a qualsevol que hagi de canviar les seves dinàmiques habituals de treball."

 

Sobre la situació global, més enllà de l'esport, el davanter blaugrana es mostra compungit pels efectes de la pandèmia:

"Moltíssima gent ho ha passat realment malament perquè els ha afectat aquesta situació, com ha passat amb tots els que han perdut familiars o amics i ni tan sols han pogut gairebé ni acomiadar-se'n. No hi pot haver res pitjor que perdre les persones que més estimes. Em crea una frustració enorme i em sembla el més injust. També tinc un sentiment d'agraïment infinit a totes les persones que han lluitat per combatre el virus des dels centres sanitaris."

 

ARXIVAT A:
Messi
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut