Barça

Messi: "Amb els bons jugadors és fàcil entendre't i Griezmann és un dels grans jugadors"

El crac argentí del Barça assegura en una entrevista exclusiva a "Mundo Deportivo" que l'arribada del davanter francès serviria per augmentar la qualitat de la plantilla

Actualitzat

En ple compte enrere perquè comenci el mundial de Rúsia, el francès Antoine Griezmann continua esfullant la margarida: fitxar pel Barça o quedar-se a l'Atlètic de Madrid. Des de la concentració de l'Argentina, Leo Messi n'avala la possible arribada en una entrevista concedida a "Mundo Deportivo".

"Sempre ho he dit. Amb els bons jugadors és fàcil entendre't i Griezmann és un dels grans jugadors que està passant per un moment de la seva carrera excepcional. Després ja veurà el tècnic com ho acomoda tot, però òbviament és un grandíssim jugador i ens entendríem"

El crac argentí del Barça admet que, amb l'arribada de Griezmann, l'equip tindria més qualitat per ser el millor equip del món.

"Això ja dependrà del tècnic si arriba Griezmann, que encara no està cent per cent, però òbviament, com més qualitat tinguem, millor. Volem ser el millor equip del món i per això volem tenir els millors i ja després és problema del míster ".

Messi no ha volgut valorar la possible marxa de Ronaldo ni l'adeu de Zidane, però ha dit que no li sembla mala idea marxar quan s'està a dalt de tot.

ARXIVAT A:
MessiGriezmann
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut