Barça

Messi admet que no està al 100% físicament i espera anar agafant el ritme a base de partits

El Barça afrontarà el partit contra el Milan amb 6 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid a la Lliga, però preocupat pel mal moment de Leo Messi en els últims partits. A les últimes hores el mateix Messi ha admès, a través de les xarxes socials, que no està al 100% físicament i que a mesura que passin més partits anirà agafant ritme.

Actualitzat

El Barça afrontarà el partit contra el Milan amb 6 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid a la Lliga però preocupat pel mal moment de Leo Messi en els últims partits. A les últimes hores el mateix Messi ha admès, a través de les xarxes socials, que no està al 100% físicament i que a mesura que passin més partits anirà agafant ritme. "Els partits contra l'Espanyol són sempre molt complicats. Físicament encara no estic al 100%, però segur que a mesura que passin els partits agafaré el ritme", ha confessat l'argentí al seu compte de Weibo.

Els blaugrana tenen aquest dimecres, en cas de victòria, la possibilitat de deixar pràcticament enllestida la classificació per als vuitens de la Champions i finalitzar com a primer de grup. Un partit en què Messi tornarà a tenir l'oportunitat de trencar la ratxa, inusual en ell, de 3 partits consecutius sense marcar. De fet, el seu últim gol el va fer contra el Milan en el matx disputat a San Siro. La seva recuperació és una de les claus per a Martino de cara a millorar el joc col·lectiu.

Un Milan en flames

Davant el Barça es trobarà un Milan en flames. L'última derrota a la Lliga italiana, contra la Fiorentina, ha obert la caixa dels trons. El seu tècnic, Massimiliano Allegri, ha concentrat l'equip, que viu molt lluny dels equips capdavanters del Calcio. Un desgavell que va fer marxar abans d'hora Adriano Galliani, l'home de confiança de Berlusconi per controlar el club.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut