Leo Messi exercint de capità de la selecció argentina (Reuters)
Futbol

Messi admet que estan "en una situació complicada"

El davanter blaugrana intenta motivar l'equip argentí de cara al decisiu partit contra Qatar: "Hi ha molta gent jove que no ha passat per això; cal aixecar el cap ràpidament"

Actualitzat

Leo Messi ha lamentat el moment de la selecció argentina després de l'empat contra el Paraguai, que ha deixat l'"albiceleste" última del seu grup abans de la jornada final de la lligueta de la Copa Amèrica.

"Estem en una situació complicada. Hi ha molta gent jove que no havia passat mai per això. Però cal aixecar el cap ràpidament, pensar en nosaltres i tenir clar que hem de guanyar Qatar per classificar-nos. Intentarem continuar millorant. Crec que hem començat bé els primers quinze minuts, tenint la pilota, amb un funcionament i una idea clars, tot i que no hem creat situacions. A partir del gol d'ells ha canviat tot, ens hem posat nerviosos."

Ara, l'Argentina està obligada a guanyar Qatar en la jornada final per mantenir opcions de passar com a segona o tercera del seu grup.

"Per a nosaltres era fonamental guanyar avui, però ara hem de pensar a guanyar Qatar per classificar-nos. Sabíem que no era fàcil venir a jugar una Copa Amèrica, anàvem a la recerca d'un equip, d'un funcionament. Veneçuela va complicar la situació al Brasil. Avui dia no es guanya només amb la samarreta, per aconseguir els tres punts cal fer les coses molt ben fetes."

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut