Futbol

Messi, a l'Atlètic de Madrid? Cerezo fa volar coloms

El president "colchonero" va deixar caure aquesta possibilitat per satisfer el desig de Luis Suárez de seguir jugant amb el seu amic

Actualitzat

No sembla que hi hagi cap possibilitat que les coses canviïn d'una manera tan radical. Però l'estat d'eufòria i alegria que viu l'Atlètic de Madrid després de l'exitosa estrena de Luis Suárez amb la samarreta blanc-i-vermella, fa que el president de l'entitat, Enrique Cerezo, es deixi anar en les entrevistes i proporcioni titulars que podrien fer trontollar el barcelonisme.

Al màxim dirigent "colchonero", en una entrevista a la Cadena Cope, li van preguntar sobre l'amistat entre Luis Suárez i Leo Messi i l'aparent situació de tristesa en què queda l'argentí, ara que ja no té el seu amic al costat:

"Si Messi vol jugar amb Suárez jo li dic allò que es diu dels torrons: 'Que torni a casa per Nadal'. Amb il·lusió, tot és possible"

La il·lusió que ha despertat el fitxatge del davanter uruguaià ha fet augmentar les expectatives de l'Atlètic de Madrid de cara a aquesta temporada, tant en la lliga com en la Champions, les dues principals competicions, en què serà un dels rivals a tenir en compte pel Barça. Sobre l'entitat blaugrana, Cerezo va tornar a mostrar el seu suport al president Josep Maria Bartomeu:

"Bartomeu és un gran amic i un gran president. Actualment les coses no van bé al Barcelona, per motius diversos, però ell ha actuat com havia d'actuar. I aquí no ha passat res"

Després del 6 a 1 contra el Granada, l'Atlètic de Madrid vol refermar el bon inici de temporada i guanyar els dos partits d'aquesta setmana, dimecres a Osca i el cap de setmana, contra el Vila-real.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut