El Port Vell de Barcelona acollirà la 109a Copa Nadal (@CNBARCELONA)
Natació

Més de 400 nedadors disputaran la 109a edició de la Copa Nadal

El Portal de la Pau, situat davant del monument de Colom, serà el punt de sortida i arribada de la cursa organitzada pel Club Natació Barcelona, que es disputarà sobre una distància de 200 metres

EFEActualitzat

Més de 400 nedadors participaran aquest dimarts a partir de les 11 del matí en la 109a edició de la Copa Nadal en aigües obertes que, des de fa més d'un segle, es disputa al Port Vell de Barcelona, organitzada pel Club Natació Barcelona.

El Portal de la Pau, situat davant del monument de Colom, serà el punt de sortida i arribada de la cursa, que es disputarà sobre una distància de 200 metres. En aquesta edició es recupera el gir al voltant d'una boia situada a 100 metres de la sortida. Els participants nedaran en una aigua que estarà entre 13 i 15 graus gràcies a les altes temperatures impròpies d'aquesta època de l'any a la capital catalana.
 
Pel que fa a la participació, Guillem Pujol (CN Mataró) i Judith Navarro (CN Sant Andreu) intentaran revalidar el títol que tots dos van aconseguir el 2017 i emportar-se els 500 euros amb què està dotat el triomf.

La Copa Nadal constarà de cinc carreres, quatre de les quals es disputaran amb els nedadors dividits segons el seu any de naixement, i una cinquena de caràcter popular, en què els nedadors viuran la carrera d'una manera més lúdica.

Anar al contingut