Futbol

Més de 200 equips del futbol base mundial participaran en el MIC d'aquest any

Més de 200 equips de futbol base de tot el món participaran en la tretzena edició del MIC (Mediterranean International Cup), amb una representació de 36 països. El tradicional torneig del futbol base que se celebra a la Costa Brava es disputarà aquest any del 26 al 31 de març.

Jordi Alba i Joan Verdú han assistit a la presentació del MIC

Més de 200 equips de futbol base de tot el món participaran en la tretzena edició del MIC (Mediterranean International Cup), amb una representació de 36 països. El tradicional torneig del futbol base que se celebra a la Costa Brava es disputarà aquest any del 26 al 31 de març. En total, seran 596 partits de futbol en 5 dies, que es repartiran en 24 camps de les 19 seus que acullen duels d'aquest torneig.

El Barça participarà amb les categories de cadet, aleví i infantil. L'Espanyol, a més afegirà el juvenil.

En l'acte de presentació a Barcelona hi han assistit el jugador del Barça Jordi Alba i el de l'Espanyol Joan Verdú. Tots dos van participar en el seu dia al MIC en les seves primeres edicions i han rebut com a regal la pàgina del diari del dia que van guanyar el torneig. Tots dos van marcar en les seves finals i han recordat amb il·lusió el seu pas pel torneig. També han animat els participants.