Espanyol

Més de 14.000 persones donen l'últim adéu a Dani Jarque en la capella ardent instal·lada al nou estadi de l'Espanyol

La capella ardent del capità de l'Espanyol, Dani Jarque, s'ha tancat aquest dimarts a dos quarts de set de la tarda, una mica més tard del previst, pel volum de gent que s'hi ha acostat. Des de les dues, més de 14.000 persones, entre seguidors i personalitats de l'esport i la societat catalana, han passat per l'estadi de Cornellà-el Prat. Hi han anat presidents i jugadors de diversos clubs de la Lliga espanyola i, evidentment, els companys d'equip del capità blanc-i-blau. Durant tota la jornada s'han succeït les mostres de condol i les corones de flors. Per desig exprés de la família, la vetlla del cos ha estat íntima, fora de l'abast dels mitjans de comunicació.

Actualitzat
Sánchez Llibre dóna les gràcies

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha agraït el suport de tothom en una roda de premsa al mateix estadi de Cornellà-el Prat. Sánchez Llibre ha reconegut que han estat les hores més dures com a president blanc-i-blau, però està convençut que la força del club els ajudarà a tirar endavant. Dani ha assegurat que la plantilla perica està moralment tocada per la pèrdua del seu capità.

La setmana que ve, el consell directiu de l'Espanyol decidirà quin és el millor homenatge que li poden fer a Dani Jarque. Es plantegen diferents opcions, com fer un partit d'homenatge, però Sánchez Llibre prefereix parlar abans amb la família del jugador desaparegut. 

El president blanc-i-blau també ha informat que Pochettino té previst que la plantilla torni als entrenaments dijous que ve a la ciutat esportiva del club, a Sant Adrià de Besòs.

Llargues cues de seguidors

A les dues del migdia s'ha obert al públic, a la llotja presidencial de l'estadi de Cornellà-el Prat, la capella ardent per Dani Jarque. L'accés ha estat per la porta 25 i el públic hi ha pogut entrar fins passades les sis de la tarda. Des de les vuit i fins a les dues, el cos de Jarque ha estat vetllat en la més estricta intimitat pels seus familiars. A molts seguidors, però, no els ha fet res esperar-se i des de mig matí eren al nou estadi de l'Espanyol per continuar testimoniant el seu condol per la mort de Jarque. La cua gairebé feia la volta a l'estadi.

A part dels aficionats, l'altra imatge del matí ha estat la de les furgonetes que, gairebé sense descans, han anat portant corones i rams de flors en ofrena a la memòria del futbolista.

Els clubs donen l'últim adéu a Jarque

Laporta, Guardiola, Iniesta i Valdés han representat el Barça. També ha arribat una comitiva del Reial Madrid (Florentino Pérez, Jorge Valdano i Raúl González), el president de la Lliga professional i el president en funcions de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Una representació del Sevilla encapçalada per Monchi i Palop també ha passat per l'estadi espanyolista a donar el seu condol. El club andalús va viure fa dos anys una desgràcia gairebé calcada amb la mort d'Antonio Puerta i se sent molt pròxim al dolor de la família de Jarque.

També representació política

La classe política catalana també ha volgut donar suport a la família. Un perico reconegut com Alberto Fernández Díaz, del Partit Popular, o el líder de Convergència, Artur Mas, s'han apropat a l'estadi de Cornellà-el Prat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut