Pol Retamal (Foto: twitter)
Pol Retamal (Foto: Twitter)
Atletisme

Meritxell Benito i Pol Retamal, plata i bronze en els Campionats d'Europa d'Atletisme en categoria juvenil

Els joves valors de l'atletisme català han aconseguit pujar al podi en les seves disciplines atlètiques. Una altra promesa, Jael Bestué, s'ha quedat molt a prop d'aquest premi.

Actualitzat

L'atleta d'Ulldecona Meritxell Benito ha guanyat la medalla de plata de salt en perxa en els Campionats d'Europa juvenils d'Atletisme que es disputen a Tiflis (Geòrgia). La jove de 16 anys ha superat el llistó situat a 4metres i 5 centímetres, mentre que la guanyadora, la finlandensa Alina Strömberg, ha saltat 4 metres i 15 centímetres.

Un altre català, Pol Retamal, ha obtingut la medalla de bronze de la final dels 200 metres. El velocista de Vilafranca del Penedés ha marcat un temps de 21 segons i 24 centèsimes, a 9 centèsimes del guanyador, el britànic Jona Efoloko, i a 6 del segon, el suec Kasper Kadestal.

Jael Bestué s'ha quedat a només 13 centèsimes de la medalla de bronze a la final dels 200 femenins. L'atleta del Muntanyenc Sant Cugat ha estat quarta amb la seva millor marca personal, 24 segons i 13 centèsimes.

Anar al contingut