Valtteri Bottas ha marcat la pauta en la primera sessió (Reuters)
Motor

Verstappen supera Hamilton en la primera jornada al Paul Ricard

Valtteri Bottas marca el millor temps en la sessió matinal, seguit de Lewis Hamilton

Francesc RosésActualitzat

Continua la igualtat entre Red Bull i Mercedes pel que s'ha vist en la simulació de classificació en la segona sessió d'entrenaments pel Gran Premi de França. Max Verstappen ha marcat el millor temps i ha superat Valtteri Bottas, segon classificat, per només 8 mil·lèsimes de segon. El pilot finlandès ha marcat el millor registre amb un pneumàtic més dur, però Lewis Hamilton, que ha estat tercer, ha fet servir pneumàtics com els de Verstappen i ha quedat a gairebé tres dècimes de l'holandès.

La sorpresa de la jornada l'han donat els pilots d'Alpine, amb Fernando Alonso, que ha marcat el quart millor temps, i el seu company Esteban Ocon, que ha estat sisè. Entre ells el Ferrari de Charles Leclerc que, en aquesta primera jornada, ha estat el pilot més ràpid de l'equip italià. Carlos Sainz ha estat vuitè, darrere de Pierre Gasly, que ha tornat a estar entre els més ràpids, amb el seu Alpha Tauri.

Checo Pérez, guanyador del passat Gran Premi de l'Azerbaidjan, només ha pogut ser dotzè, perquè ha perdut una peça d'un aleró davanter quan feia la seva volta ràpida. El pilot mexicà, però, ha estat tota la jornada al voltant dels registres que marcava el seu company Max Verstappen.

De cara a la sessió de classificació de demà, només queda per veure si els pilots de Mercedes s'han guardat unes dècimes de segon, i especialment Lewis Hamilton, si es té en compte que ha estat més lent que el seu company Valtteri Bottas, tot i fer servir uns compostos més durs.

 

Anar al contingut