Valtteri Bottas, en un moment de la jornada (Reuters)
Motor

Mercedes domina la primera jornada del Gran Premi del Japó

Valtteri Bottas fa el millor temps en les dues primeres sessions, seguit de Lewis Hamilton. La sessió de qualificació queda ajornada fins diumenge pel tifó Hagibis

Actualitzat

En un Gran Premi del Japó ja marcat pel tifó Hagibis, Mercedes no ha volgut deixar la feina per a més tard i ha marcat diferències en la primera jornada; s'ha imposat en les dues sessions d'entrenaments lliures. Valtteri Bottas ha marcat el temps més ràpid en totes dues sessions, seguit del seu company d'escuderia, el líder del Mundial: Lewis Hamilton.

Max Verstappen ha col·locat el seu Red Bull davant dels Ferrari de Charles Leclerc i Sebastian Vettel en la segona sessió. Carlos Sainz, tot i haver començat la jornada amb una avaria, ha pogut refer-se i ha marcat el setè millor temps, tant a l'FP1 com a l'FP2, darrere l'altre Red Bull, el d'Alexander Albon.

La "qualy", diumenge

L'arribada del tifó a terres japoneses, que s'espera amb el seu nivell màxim de virulència per a aquest dissabte, ha fet que la sessió de qualificació s'hagi reprogramat per a diumenge, hores abans de la cursa. Si, per circumstàncies, no es pogués acabar disputant, els temps de la segona sessió seran els que serviran per determinar la graella de sortida, ja que no hi haurà una tercera sessió.  

 

Anar al contingut