Mercedes celebrarà els seus 125 anys d'història a Hockenheim (@MercedesAMGF1)
Fórmula 1

Mercedes correrà el GP d'Alemanya de blanc per commemorar els seus 125 anys d'història

L'escuderia dominadora del Mundial pintarà els seus vehicles de color blanc al circuit de Hockenheim per commemorar els seus 125 anys d'història

Actualitzat

Els pilots del Mundial de Fórmula 1 han arribat aquest dijous al circuit de Hockenheim, escenari del Gran Premi d'Alemanya. L'escuderia Mercedes, la dominadora del campionat, presentarà novetats. Lewis Hamilton, líder de la classificació amb 39 punts d'avantatge, ha arribat amb patinet, però segur que a la cursa de diumenge anirà molt més ràpid al volant del seu cotxe.

Mercedes pintarà els seus vehicles de blanc per commemorar els seus 125 anys d'història i també presentarà modificacions aerodinàmiques per minimitzar els efectes de les altes temperatures. El govern alemany ha declarat l'alerta vermella i els primers entrenaments a Hockenheim es faran a uns 40 graus de temperatura.

Sebastian Vettel, un dels pilots locals, ha d'espavilar amb el seu Ferrari si vol remuntar els cent punts que el separen de Hamilton a la classificació del Mundial.

"Sempre és especial tenir l'oportunitat de córrer al teu país. Lògicament, el meu objectiu, i també el de l'equip, és tornar a la dinàmica guanyadora. Si hi tornem, tindrem més possibilitats de lluitar pel campionat."

 

Anar al contingut