Futbol

Mercat de fitxatges per a la temporada 2017-18 (3-9 de juliol)

Segueix les últimes informacions i els rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2017-2018

Actualitzat

09/07/2017

Jeffrén, al Grasshopper: el jugador hispanoveneçolà format a la Masia arriba al futbol suís després d'haver passat per l'Sporting de Lisboa, el Valladolid i l'Eupen belga. Alhora, el Grasshopper també incorpora Marco Djuricin i Douleyman Doumbia.

06/07/2017

Lukaku podria desencadenar múltiples moviments: el belga està molt a prop de fitxar pel Manchester United. Els 'red devils' ja haurien perdut l'interès en Morata, segons l'"Sky Sports", i això faria que el Chelsea, que també estava interessat en Lukaku, anés ara a pel davanter del Madrid. Per la seva banda, Rooney i Giroud serien els substituts de Lukaku a l'Everton.

Alexis podria acabar renovant amb l'Arsenal: el "Mirror" assegura que el davanter xilè demana 455.000 euros mensuals al seu actual club per a renovar. Aquesta demanda és de 150.000 euros més per setmana del que ara mateix percep Alexis Sánchez, pel que les posicions segueixen allunyades però en converses.

Coutinho, el pla 'B' del PSG: segons "Le10sport", el París Saint-Germain no perd de vista el mercat per trobar-hi una estrella alternativa a Kylian Mbappé. En cas que el jugador del Mònaco descarti el club parisenc, el PSG farà una oferta de fins a 80 milions d'euros per Philippe Coutinho. El Liverpool, però, de moment ha valorat el brasiler en 100 milions d'euros.

05/07/2017

Rooney, "toffee" de nou: segons "The Sun", aquesta mateixa setmana es tancarà el retorn de Wayne Rooney a l'Everton. El davanter anglès va començar la seva trajectòria professional a Goodison Park, i sembla que ara hi tornarà per tancar el cercle.

L'Arsenal vol tornar Cuadrado a la Premier League: els anglesos ja estan buscant possibles recanvis per si Alexis Sánchez acaba marxant. El nom que ha aparegut avui al mitjà colombià "RCN" com a substitut del xilè és el de Juan Cuadrado, que després d'una etapa discreta al Chelsea ha recuperat el bon nivell a la Juventus.

Munir podria jugar a França: segons el diari "Sport", l'exblaugrana ha descartat una oferta del Zenit rus, que oferia uns 15 milions d'euros pel seu traspàs. Ara el seu futur apunta a França, ja que el davanter del Barça centra l'interès de l'Olympique de Marsella i l'Olympique de Lió.

L'Inter es fixa en Iñaki Williams: el periodista Alfredo Pedullà assegura que l'Inter de Milà està molt interessat en l'extrem de l'Athletic Club. Els italians miren el mercat per suplir la possible baixa de Perisic, però l'Athletic no estaria disposat a acceptar cap oferta més enllà de la clàusula de rescissió del jugador, que és de 50 milions d'euros.

Lukaku ja s'ha decidit: la "BBC" afirma que un dels culebrons de l'estiu podria resoldre's aviat. És el del futur del davanter belga, que porta temps associat al Manchester United i al Chelsea. Finalment, sembla que Lukaku s'ha decantat per l'opció d'Old Trafford. Lukaku comparteix representant amb Paul Pogba, Mino Raiola, i aquest podria ser un factor clau en el seu moviment.

04/07/2017

El Mònaco acosta Mendy al City: el lateral del Mònaco és una de les prioritats de Pep Guardiola per reforçar la posició més dèbil del Manchester City. El Mònaco ha fitxat el lateral esquerre Terence Kongolo, del Feyenoord, a canvi d'uns 13 milions d'euros, i la premsa anglesa ja parla d'un moviment per substituir Benjamin Mendy.

L'Arsenal, disposat a oferir 80 milions d'euros per un tàndem portuguès: segons "A Bola", els "gunners" estarien molt interessats a fitxar Gelson Martins i William Carvalho. Es tracta de dos jugadors portuguesos que comparteixen vestidor a l'Sporting de Portugal i que tenen un gran potencial. És per això que l'Arsenal faria una gran oferta per als dos.

Lehmann, a punt per tornar a l'Arsenal: l'exporter alemany estaria a un pas de tornar a l'Arsenal, en aquest cas com a entrenador de porters. Lehmann va jugar 5 temporades a l'equip anglès, i ara es podria retrobar amb Wenger, segons l'"Sky Sports".

El Sevilla podria perdre N'Zonzi: a banda de les baixes d'Iborra i Vitolo, el Sevilla podria perdre un altre puntal: Steven N'Zonzi. El migcampista francès té un gran mercat a Itàlia, i ara, explica "Il Corriere Dello Sport", l'Inter de Milà estaria disposat a pagar la seva clàusula, que és de 40 milions d'euros.

03/07/2017

Lacazette a l'Arsenal, a punt de tancar-se: segons "Le Progrés", el davanter francès firmarà el contracte amb l'Arsenal durant els propers dos dies. El mateix club hauria explicat al diari que els anglesos pagaran entre 45 i 50 milions d'euros pel traspàs. Aquesta serà una venda rècord per a l'Olympique de Lió.

L'Inter es fixa en tres jugadors del PSG: "Il Corriere dello Sport" afirma que l'Inter de Milà està seguint Ángel Di María, Serge Aurier i Adrien Rabiot. L'Inter s'està reservant alguns cops per aquest mercat de fitxatges, i un d'ells podria ser el de Di María. El club italià intentarà tenir l'extrem argentí si finalment Ivan Perisic canvia d'equip.

L'Espanyol, a l'espera de Thiago Motta: el diari "As" assegura que l'Espanyol segueix de ben a prop la situació de Thiago Motta. El migcampista va acabar el contracte amb el PSG el 30 de juny, i ara els blanc-i-blaus li faran una oferta si acaba decidint-se per abandonar el club francès.

Wayne Rooney espera ofertes: la BBC explica que el davanter anglès es manté a l'espera de decidir el seu futur. Rooney creu que encara pot aguantar uns anys més a Anglaterra, però a hores d'ara el seu futur és una incògnita i s'especula amb la seva possible sortida als Estats Units o la Xina.

Donnarumma podria renovar amb el Milan: la relació entre el jove porter i el club italià podria allargar-se més del que s'esperava fa unes setmanes. Ara, segons "La Gazzetta Dello Sport", el jugador ha parlat amb el seu agent, Mino Raiola, i la situació s'ha capgirat. El Milan estava esperant un moviment de l'italià i ara s'agilitzaran les negociacions per renovar-lo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut