Memphis signa el seu nou contracte amb Miguel Ángel Gil Marín
Memphis signa el seu nou contracte amb Miguel Ángel Gil Marín
Futbol

Memphis oficial i indirecta de Simeone al Barça per l'estat de forma del jugador

El davanter neerlandès, que ja s'ha exercitat en dos entrenaments amb el seu nou equip, signa per al que queda de temporada i dues més

Redacció Esport3Actualitzat

Atlètic de Madrid i FC Barcelona han fet l'anunci oficial del traspàs Memphis a l'Atlètic de Madrid. El jugador neerlandès, que des de dijous s'entrenava a les ordres del Cholo Simeone amb permís del Barça, arriba al Metropolitano per jugar-hi les properes dues temporades i el que resta de l'actual. Aquest divendres a la tarda es posarà per primera vegada la samarreta "colchonera" i estarà a disposició del tècnic argentí per si considera que l'ha de convocar per al partit de Lliga de dissabte contra el Valladolid o el derbi madrileny de quarts de la Copa.

El Barça percebrà tres milions d'euros fixos més un de variable, a més de guardar-se una opció de compra sobre Yannick Carrasco de cara a l'estiu. Amb aquest traspàs, el Barça allibera massa salarial i podrà completar part de les operacions pendents, entre les quals inscriure Gavi com a jugador del primer equip. 

Indirecta de Simeone al Barça per l'estat de forma de Memphis

Precisament, Diego Pablo Simeone ha parlat del seu nou reforç que ve a cobrir el lloc deixat per Joao Félix, cedit al Chelsea. En la roda de premsa prèvia a la jornada de Lliga, el Cholo ha insinuat que el davanter no arriba en el millor estat físic del seu pas per Barcelona:

"Arriba amb entusiasme i ganes de recuperar la seva millor versió, treballarem per trobar-nos amb el jugador que va ser a Lió, on va demostrar la seva fortalesa i el portarem a la seva millor forma."

El cert és que el canvi de Koeman per Xavi a la banqueta del Camp Nou va suposar una pèrdua de protagonisme per a Memphis, que no ha fet més que augmentar des de l'arribada de Lewandowski. A més, a finals de setembre va tornar d'una concentració amb els Països Baixos amb una lesió al bíceps femoral de la que no es va recuperar fins al Mundial.

Anar al contingut