Gerard Piqué en un dels rondos del Barça durant l'entrenament.
Gerard Piqué en un dels rondos del Barça durant l'entrenament. (Foto: EFE)
Barça

Memphis: la nota negativa de l'entrenament del Barça

El davanter del Barça és dubte per a l'enfrontament de Copa després de no participar en la darrera sessió d'entrenament

Actualitzat

El Barça segueix preparant el partit de Copa d'aquest dijous contra l'Athletic de Bilbao que es jugarà a San Mamés. És una eliminatòria dels vuitens de final, a partit únic.

En la sessió d'aquest matí, Xavi no ha pogut comptar amb el neerlandès Memphis Depay que no ha sortit al camp d'entrenament i ha fet treball específic al gimnàs. Tot i això, l'entrenador egarenc no ha donat importància a la lesió del seu jugador i ha deixat entreveure que podria comptar amb ell.

Memphis ja va jugar uns minuts en el duel de Supercopa contra el Madrid, però ara s'hauria ressentit de l'estrebada muscular que va patir al desembre.

Qui no jugarà segur aquest partit és Luuk de Jong, sancionat. Preguntat per les opcions que té per a la posició de davanter centre, Xavi Hernández ha assegurat que a San Mamés jugarà "amb un nou que pugui anar bé en profunditat, que arribi a l'àrea i que entengui el joc".

Ansu Fati, que a la Supercopa va entrar per De Jong a la segona meitat i va marcar, podria ser l'escollit. També Ferran Torres, de qui el tècnic ha assegurat que "aquesta setmana d'entrenaments li ha anat molt bé i ja està al 100%".

En el cas de Martin Braithwaite, ja fa dies que entrena amb el grup però encara no té l'alta mèdica i demà es prendrà una decisió. El davanter danès va passar pel quiròfan al mes de setembre per culpa d'una lesió al genoll.

La llista de baixes per viatjar a Bilbao la completen Eric Garcia, Sergi Roberto i Umtiti, lesionats. El francès, a qui aquest dimecres van operar del peu dret, s'estarà tres mesos de baixa.

Anar al contingut