Memphis, durant la celebració del penal (@FCBarcelona_cat)
Memphis, durant la celebració del penal (@FCBarcelona_cat)
Barça

Memphis, abans de la "final" de Munic: "Hem d'anar mentalitzats a guanyar"

El davanter neerlandès admet que no poden anar a especular amb el resultat que pugui fer el Benfica, ja que és l'última oportunitat que tenen els blaugranes de passar als vuitens de la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça espera seguir viu a la Champions, aquest dimecres a Munic. Els blaugranes depenen d'ells mateixos i si dimecres guanyen el Bayern a Munic s'asseguren la classificació per als vuitens de la Champions. Si els blaugranes no aconsegueixen la victòria, passaran a vuitens si el Benfica tampoc guanya el Dinamo de Kíev.

En aquest sentit, Memphis Depay ha explicat als mitjans oficials del Barça que l'equip ha d'anar a guanyar a Munic, per no dependre del resultat de l'altre partit del grup.

Sé que haurem de posar-hi la màxima intensitat, tindrem 90 minuts per fer-ho. En aquesta eliminatòria també hi intervé el resultat del Benfica, però ens hem de centrar en nosaltres i anar-hi mentalitzats a guanyar.

Des que Xavi ha arribat a la banqueta del Barça, cada partit dels blaugranes és una final i així ho viuen també els jugadors. Serà vital com el tècnic prepari el partit. "La manera com afrontarem el partit és decisió del nostre entrenador, però és evident que ens agrada la pressió alta i tenir la pilota. Ens agrada controlar els partits a base de tenir la pilota", ha indicat Memphis.

Memphis, durant l'entrevista als mitjans del club
Memphis, durant l'entrevista als mitjans del club

Com una final

El partit de dimecres és el ser o no ser del Barça a la Champions. No hi ha una altra manera de veure-ho, pel davanter neerlandès tampoc:

És la nostra última oportunitat de passar a la següent eliminatòria i és com una final. Hem de preparar-nos molt bé mentalment per endur-nos el partit i haurem de donar-ho tot per aconseguir el resultat", ha afegit el davanter neerlandès.

Memphis Depay és el màxim golejador del Barça amb vuit dianes, però a la Champions encara no ha marcat cap gol.

Anar al contingut