Memphis ha marcat el tercer gol del Barça de penal (EFE)
Barça

Memphis Depay il·lusiona en el seu debut

El neerlandès ha saltat al terreny de joc al minut 43 en substitució de Rey Manaj i en la primera acció ja s'ha guanyat el públic del Johan Cruyff

Arnau CaraltActualitzat

Memphis Depay ha il·lusionat l'afició del Barça en la seva primera aparició de blaugrana. El jugador ha estat suplent en el partit contra el Girona, però quan ha saltat al terreny de joc ha canviat la dinàmica del partit. Amb Memphis, el Barça ha estat molt més ofensiu, vertical i desequilibrant, en els últims metres.

L'extrem neerlandès ha mostrat les seves habilitats en l'un contra un en la primera pilota que ha tocat, però també ha demostrat que és un jugador amb arribada, bona rematada i un portent físic. El 9 ha tingut una ocasió clara per fer el tercer gol del Barça, però la seva potent rematada des de fora de l'àrea ha sortit fregant el pal. Poc després, però, s'ha reivindicat transformant un penal amb un fort xut a l'escaire. Memphis s'ha mostrat satisfet per la seva primera actuació amb la samarreta del Barça.

Estic molt content per jugar amb aquesta samarreta, són els meus primers minuts. M'ho he passat bé amb l'entusiasme dels aficionats que hi havia al camp. Hi havia molta energia i estic molt content. S'espera molt de mi i jo també. Espero viure grans moments amb aquests aficionats. Per això jugo al futbol, per fer-los feliços. És un bon inici però segur que al Camp Nou serà encara més impressionant, serà una gran experiència. Puc aportar creativitat, jugades, gols i assistències. Busco els espais entre línies, entre la defensa... Creativitat, jugades, gols, assistències.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut