Memphis celebra un gol amb la selecció dels Països Baixos (@OnsOranje)
Barça

Memphis Depay, el quart fitxatge del Barça per la temporada 21/22

El club ha fet oficial la incorporació del davanter neerlandès. Arriba lliure de l'Olympique de Lió. Era una petició expressa de Ronald Koeman per reforçar l'atac blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ja té una de les peces que més desitjava. Hi va haver un primer intent en el mercat d'hivern, però aleshores va ser impossible. Arribat l'estiu, i finalitzada la seva vinculació amb l'Olympique de Lió, Memphis Depay ja s'ha pogut comprometre amb el Barça. El club ha fet oficial la incorporació de l'internacional neerlandès. És el quart fitxatge per al curs 21-22, després del Kun Agüero, Eric Garcia i Emerson.

El Barça ha fet pública la notícia aquesta tarda. Memphis arriba amb un contracte de dues temporades.

A l'esquena, el tatuatge d'un lleó (@Memphis)

 

Memphis, concentrat amb la selecció dels Països Baixos per participar en l'Eurocopa, aportarà més pólvora a l'atac del Barça. Amb el Lió, l'última temporada, ha estat el màxim golejador de l'equip amb 20 dianes. En la Lliga, només Mbappé n'ha fet més. Memphis tancarà d'aquesta manera una etapa de cinc anys al futbol francès. Abans, havia tingut un pas discret al Manchester United. Amb 27 anys, arriba al Camp Nou un futbolista molt més madur i determinant.

 

Un dels primers a felicitar l'arribada de Memphis Depay al Barça ha estat Patrick Kluivert. L'exjugador blaugrana ha penjat a les xarxes socials dues fotografies de Memphis, quan era petit, amb la samarreta blaugrana.

Anar al contingut