Memphis Depay acaba contracte amb l'Olympique de Lió el 30 de juny (@Memphis)
Futbol internacional

Memphis Depay: "Decidiré el meu destí jo mateix"

El futbolista neerlandès de l'Olympique de Lió ha compartit un missatge a les xarxes socials on deixa entreveure que canviarà d'aires

Redacció Esport3Actualitzat

Memphis Depay, futbolista neerlandès de l'Olympique de Lió que podria jugar al Barça el curs vinent, ha compartit un missatge en les seves xarxes socials on deixa entreveure que canviarà d'aires a final d'aquesta temporada i que serà ell mateix qui decidirà el seu pròxim destí.

"És el moment de prendre el control de la meva carrera. Com ha arribat un punt en què he de prendre decisions importants sobre el meu futur, he decidit negociar el meu futur contracte al costat del meu equip de persones de confiança i experts legals. Decidiré el meu destí jo mateix. Sereu els primers a saber-ho."

El diari "L'Équipe" ha informat que els agents de Depay estan a punt de tancar els detalls del seu contracte amb el Barça, i la publicació del davanter a les seves xarxes no fa més que alimentar els rumors que el neerlandès es vestirà de blaugrana. Fa unes setmanes, Depay va ser a Barcelona buscant casa a la zona alta de la ciutat per agilitzar tràmits en cas que es confirmi el seu fitxatge pel Barça, ja que el davanter ha de concentrar-se amb selecció dels Països Baixos per preparar l'Eurocopa a finals de mes.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut