BARÇA

El Barça supera el Girona per 3-1 amb un gol de Memphis

Piqué, Rey Manaj i Memphis Depay han estat els autors dels tres gols del Barça

Arnau CaraltActualitzat

El Girona no s'ha empetitit a l'estadi Johann Cruyff i ha plantat cara a un Barça que ha alineat a cinc jugadors del primer equip en l'onze inicial. El conjunt visitant ha acorralat als blaugranes en els primers minuts de joc i el Barça ha suat sang, suor i llàgrimes per superar les línies de pressió. Ho ha acabat aconseguint, de mica en mica i gràcies a jugadors com Riqui Puig i Balde, que han aportat profunditat i dinamisme.

La primera ocasió del partit, però, ha estat pel Girona als deu minuts de partit. Cristhian Stuani ha rematat a porteria després d'una retallada sobre Piqué, però Iñaki Peña ha desviat el xut de l'uruguaià. A partir d'aquí, els de Ronald Koeman han augmentat la intensitat i s'han fet amb el domini del partit. Gerard Piqué ha inaugurat el marcador al minut 19 després de materialitzar, amb molta fortuna, un penal discutit que ha arribat en una incursió de Balde per la banda esquerra. No s'ha conformat però el Barça, que ha seguit insistint. En una jugada ràpida i vertical, nascuda a les botes de Riqui Puig, Rey Manaj ha ampliat distàncies rematant per sota les cames del porter la centrada de Nils Mortimer.

EN DIRECTE | Barça - Girona (@FCBarcelona_cat)

Però el Girona no ha abaixat els braços i ha escurçat distàncies des del punt de penal. Samu Saiz, amb molta sang freda, ha batut a Iñaki Peña de panenca. Un Saiz que, poc després, podria haver posat les taules el marcador amb un xut amb efecte des dels vint metres que s'ha estavellat al travesser i que de ben segur hauria estat el gol del partit.

El moment més esperat

Per sorpresa de tothom, Memphis Depay ha tingut l'oportunitat de debutar amb el Barça poc abans d'arribar al descans. El davanter neerlandès ha delectat als 2858 assistents en les seves primeres intervencions. Sens dubte, un jugador amb desequilibri que ha mostrat les seves habilitats en l'un contra un, l'assignatura pendent dels extrems del Barça.

Mateix guió de partit a la segona part

A la represa s'ha mantingut la mateixa tònica de partit: el Barça jugant en camp contrari i el Girona suportant les escomeses dels blaugranes. Pjanic, que ha entrat a la segona part, ha fet tremolar el travesser amb un xut de falta de llarga distància i Memphis es podria haver estrenat com a golejador amb un potent remat que ha sortit fregant el pal. Ho ha acabat aconseguint, finalment, a les acaballes del partit en transformar un penal potentíssim a l'escaire de Juan Carlos.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut