ESPANYOL

Melendo: "L'afició sempre ens ha ajudat a revertir els moments durs"

El de Sant Adrià assegura que el vestidor està convençut de sortir del pou, però no considera una final el partit contra el Getafe

Oriol VidalActualitzat

L'Espanyol no està en "mode salvació", però gairebé. Penúltim a la taula a cinc punts de la salvació, per als de Machín és fonamental guanyar els dos partits consecutius a casa contra el Getafe i l'Osasuna que hi haurà després de l'aturada. El club ja ha posat en marxa diverses promocions per omplir les graderies de l'RCDE Stadium (amb entrades des de 15 euros per als socis). Una proposta que el vestidor ha rebut com una benedicció, segons ha explicat Óscar Melendo:

"Porto al club des dels quatre anys i sempre en els moments durs ha aparegut l'afició per revertir-los. Estem convençuts que ho podem treure endavant per acabar a Primera... i fins i tot gaudir".

De moment, la mentalitat al vestidor es manté ferma. Quelcom imprescindible per fer front a dos duels bàsics per sortir del pou sense sentir la pressió. El ple de derrotes (sis) sumades a casa no serà cap motxilla psicològica:

"És absurd dir que juguem més incòmodes a casa nostra. Queda molt encara i no, no crec que ens trobem davant una final, però sí que seran dos partits molt importants. Hem d'anar amb les màximes ganes, cuidant els petits detalls i sent forts a les dues àrees".

Melendo confia seguir recuperant la confiança de Machín, que al Wanda li va donar minuts al segon temps. El tècnic sorià necessita assistències i gols per no agreujar la delicada situació de l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut