Espanyol

Melendo: "Hem de fer-nos forts si volem somiar en coses boniques"

El migcampista de l'Espanyol assegura que l'objectiu en els partits que queden fins a final de temporada és fer-se forts per poder sumar el màxim nombre de victòries que els permeti somiar a classificar-se per a Europa

Actualitzat

L'Espanyol està immers en plena dinàmica positiva. Ja encadena 6 partits sense perdre, i això li permet tornar a pensar en la possibilitat de reenganxar-se a les posicions europees. Aquesta bona ratxa ha coincidit amb l'arribada de Wu Lei a l'equip i la titularitat continuada d'Óscar Melendo. Diumenge els blanc-i-blaus reben el Sevilla, contra qui esperen confirmar aquestes bones sensacions i poder col·locar-se a tan sols tres punts del conjunt de Pablo Machín.

Després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, Melendo assegura que l'objectiu en els partits que queden fins a final de temporada és fer-se forts per poder sumar el màxim nombre de victòries que els permeti somiar a classificar-se per a Europa.

"Ens hem de forts en els partits que ens queden, hem d'intentar anar pels tres punts a cada partit i això és el que ens farà somiar a final de temporada i, si poden ser coses boniques, serà molt millor."

Duarte segueix al marge i Borja Iglesias avança en la recuperació

Óscar Duarte ha fet entrenament a part dels seus companys i és dubte per al partit de diumenge. Sergio García ha tornat a trepitjar gespa, però s'ha exercitat encara al marge i és complicat que entri a la llista de convocats. Mentrestant, Borja Iglesias ha fet treball de recuperació, però no es dubta de la seva participació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut