Barça

Melanie Serrano: "Estic molt il·lusionada per començar aquesta nova etapa"

La jugadora del Barça femení ha confirmat a l'"Esport club" del canal Esport3 el seu nou càrrec dins el club

Actualitzat

Fa dies Melanie Serrano va anunciar que deixava el futbol i que seguiria al Barça, però sense explicar què faria. Aquest dimecres a l'"Esport Club" ha confirmat que ho té tot parlat amb el Barça i que només fa falta que el club ho faci oficial.

El seu nou càrrec estarà vinculat al planter del FC Barcelona. De fet, aquest mateix dimecres comença a Blanes el seu propi campus de formació.

Sobre aquesta nova etapa ha comentat:

"Tinc ganes de començar i estic molt il·lusionada per aquesta nova etapa."

Dels 29 títols de la secció, la Melanie n'ha guanyat 27 i, per a ella, el més especial és:

"La Lliga de Campions, és la cirereta del pastís, he tingut una carrera fantàstica i completa i estic molt orgullosa del que he fet en aquest club."

Paraules d'agraïment a Alexia

La Melanie ha tingut un record per a Alexia Putellas després que li deixés aixecar la copa de campiones de la recent Copa de la Reina

"No m'esperava el detall de l'Aleixa. L'hi agraeixo molt."

I ha afegit que el bon ambient que hi ha dins el vestidor del Barça ha estat una de les claus dels èxits d'aquest any.

Sobre el comiat ja oficial de Leila Ouahabi ha dit:

"A la Leila la vaig conèixer quan era petita. Hem passat molts anys juntes. Coses bones i coses dolentes. Ja m'ho va dir. Li desitjo el millor. Segur que continuarà donant molt al futbol femení."

I ha recordat com un dels punts àlgids de la seva última temporada com a professional els rècords d'assistència al Camp Nou:

"Han tingut un impacte social extraordinari, volem continuar fent història i agrair-ho a tothom. Que es doni a l'esport femení el valor que té, i el Barça hi està ajudant."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut