Barça

Melanie Serrano alerta abans de la final d'Eindhoven contra el Wolfsburg: "Torí servirà d'aprenentatge"

L'exjugadora del Barça, ara entrenadora de l'infantil D blaugrana, dona les claus abans de la final de la Champions: "Quan mai perds, deixes de donar valor a la victòria."

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol, ara, des d'una banqueta. Després de 18 temporades al més alt nivell, Melanie Serrano mira de transmetre tota la seva experiència a l'infantil D del Barça. De moment, ja li ha servit per fer el seu equip campió de lliga.

"Soc exigent com a entrenador. M'agrada que la jugadora s'esforci cada dia, que no perdi cap segon, que vulgui créixer, ser millor. El focus no és guanyar, sinó esforçar-se, perquè perdran. En la vida es perd més que es guanya. En el futbol, també."

L'infantil D del Barça, campió de Lliga
L'infantil D del Barça, campió de lliga

A Göteborg, va plorar d'alegria amb la consecució de la primera Champions. Però, de disgustos, també n'ha tingut... i dels grossos, com la patacada a Torí. El Lió va fer baixar dels núvols les jugadores de Jonatan Giráldez.

"Quan portes una trajectòria en què mai perds i ningú et planta cara, tu insconscientment deixes de donar valor a la victòria. A Torí, vam arribar a la final amb un pèl d'eufòria. Serà diferent ara. Servirà d'aprenentatge, segur."

Confia cegament en les seves antigues companyes, les mateixes que la van fer volar en el seu comiat... i confia, sobretot, en la capitana, Alèxia Putellas.

"Té una mentalitat que poca gent té. Per això és la millor. Viu pel i per al futbol. Fins que no aconsegueixi el que s'ha proposat, no pararà. Tant de bo veure-la aixecar la Copa d'Europa!"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut