Futbol

Melanie Serrano: 18 temporades, 27 títols i una vida vestida de blaugrana

La lateral esquerrana és la jugadora que ha guanyat més títols en la història del club i la que ha disputat més partits amb els seus colors, més de 500

Josep CochActualitzat

Contra el Madrid Club de Futbol femení va disputar el seu partit número 500 amb la samarreta del Barça, una fita que va celebrar amb les seves companyes. Uns dies després, el club li va retre un homenatge en els instants previs al partit contra l'Eibar, en un duel que va ser força especial per a la lateral blaugrana. Gol i celebració molt entranyable dirigida les graderies del Johan Cruyff, on hi havia la seva parella, Lara Salmerón, la mare de les seves filles.

De fet, la Natura i la Itzel van ser les protagonistes el dia que el Barça es va proclamar campió de Lliga, el seu darrer títol, el número 27, amb el club de la seva vida. Molt lluny quedava el debut al Miniestadi, davant de l'Espanyol, el 15 de setembre del 2004, amb només 14 anys. Poc s'esperava, aquell dia, tot el que aconseguiria en les 18 temporades que ha defensat els colors blaugranes.

Un dels moments més impactants de la seva dilatada trajectòria a l'entitat blaugrana el va poder viure en el duel de quarts de final de la Lliga de Campions. El Barça jugava per primer cop des de la seva professionalització en un Camp Nou ple a vessar davant del Reial Madrid. Ella ja va poder jugar contra l'Espanyol a l'estadi, però sense gent, a porta tancada a causa de la pandèmia. Els dies previs els va viure amb molta emoció:

"Quan vius alguna cosa no és el mateix sentir-ho per dins que dir-ho amb paraules. Crec que aquesta és la diferència de l'emoció que sento."

 

Una trajectòria que tindria el punt culminant a Göteborg, ara fa un any, amb la consecució de la primera Lliga de Campions davant del Chelsea. Un títol que podria reeditar la setmana vinent a Torí contra l'Olympique de Lió. La millor manera possible de tancar un cicle.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut