Tenis

Medvedev s'encara amb el públic australià

Daniil Medvédev, el màxim favorit per guanyar l'Open d'Austràlia, s'ha enfrontat amb el públic del Rod Laver Arena després d'eliminar el local Nick Kyrgios en quatre sets. El rus s'ha queixat que l'escridassessin durant el partit en moments clau per fer-lo fallar

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

En l'entrevista al guanyador posterior al partit de la 2a ronda de l'Open d'Austràlia que el rus Daniil Medvédev (2 ATP) ha guanyat l'australià Nick Kyrgios (115 ATP) per 7 a 6, 6 a 4, 4 a 6 i 6 a 2, l'extenista nord-americà Jim Courier, que fa d'entrevistador a peu de pista, després dels partits, ha conversat amb Medvédev. Els tenista rus ha acabat enfrontant-se amb la graderia.

 Jim Courier: "Voldria parlar de com gestiones les teves emocions. A vegades mostres més emocions de les que veiem. En altres, mostres calma i una concentració increïbles. És part de la teva estratègia actuar així?

Daniil Medvédev: "Sí. L'única elecció és quan et xiulen entre el primer i el segon servei. No és fàcil. Has de mantenir la calma i guanyar el partit."

Aquesta referència no ha agradat els espectadors, que han començat a escridassar el tenista. Courier ha volgut posar pau tot explicant-li a Medvédev que en realitat no li cridaven "Buuuuu", sinó que deien "Siuuuuu", imitant el crit que fa Cristiano Ronaldo quan marca un gol. 

Els intents de Courier per convèncer Medvédev anb aquesta explicació no han tingut gaire èxit. A més, el rus gairebé no la podia sentir per la cridòria. 

Daniil Medvédev: "Perdonin, no puc sentir què m'està dient Jim Courier. Si us plau, mostrin una mica de respecte per Jim Courier, que ha estat campió aquí dues vegades." 

Courier ha insistit que el crits de la graderia eren imitant el que fa Cristiano Ronaldo i que no anaven contra el tenista. Medvédev s'ha posat a riure.

Daniil Medvedev:  "És clar..., el que dic és que entre el primer i el segon servei... no és gens fàcil. O quan perdia els jocs o quan afrontava pilotes de trencament. Fa que sigui dificil jugar." 

 

 

 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut