Medvédev, celebrant un punt amb Djokovic al fons
Medvédev, celebrant un punt amb Djokovic al fons (EFE)
tenis

Medevédev deixa Djokovic sense el US Open del rècord

El serbi podia guanyar els quatre Grand Slams en un sol any i superar Nadal i Federer en grans tornejos, però s'ha trobat amb la millor versió del rus

Xavi FrancèsActualitzat

Novak Djokovic ha perdut la final del US Open davant Daniïl Medvédev i no ha aconseguit la proesa de guanyar els quatre Grand Slams en un sol anys. Tampoc superarà, de moment, Rafa Nadal i Roger Federer, en nombre de grans tornejos (20). El serbi ha sortit nerviós a la pista i ha estat superat per un gran Medvédev, que ha aconseguit el seu primer Grand Slam després de vèncer per tres sets a zero (4-6, 4-6, 4-6) el serbi.

Una festa preparada per a Djokovic

La pista central Arthur Ashe de Nova York era una festa preparada per la gesta del serbi. Desenes de cares conegudes com Brad Pitt, Spike Lee, Bradley Cooper i Maria Sharapova. Potser per l'atmosfera que s'havia creat, Djokovic ha sortit nerviós a la pista, en tot moment ha estat controlat pel rus i fins i tot ha acabat el partit amb llàgrimes als ulls.

De la frustració a la desesperació

Després de perdre el primer set per 4 a 6, Djokovic ha tingut una tímida reacció i s'ha posat per davant en el segon, però ha estat un miratge i Medvédev ha capgirat el set. El serbi, frustrat, ha destrossat una raqueta contra el terra. La seva reacció tampoc ha servit per centrar-se i la frustració ha deixat pas a un Djokovic totalment fora del partit.

Djokovic, trencant una raqueta contra el terra (EFE)

Tímida reacció de Djokovic amb llàgrimes als ulls

Medvédev tenia molt de cara l'útlim set, fins que ha intentat tancar el partit amb un ace. Djokovic ha reaccionat fins a col·locar-se 4 a 5. Llavors el serbi no ha pogut aguantar més i abans de l'últim joc del partit ha començat a plorar. El públic s'ha bolcat amb ell i fins i tot ha arribat a increpar Medvédev, que no ha dubtat i ha acabat guanyant el joc amb el seu servei i ha tancat el partit.

 

Anar al contingut