La façana de la Masia, nou litigi judicial entre el Barça i MCM
Barça

MCM presenta una nova demanda contra el Barça pel cost de la façana de la Masia

Segons ha avançat SER Catalunya, un jutjat de Barcelona l'ha admès a tràmit i el demandant reclama 3,5 milions d'euros, el cost de la façana completa de la Masia

Redacció Esport3Actualitzat

Un jutjat de Barcelona ha admès a tràmit i ha incoat una nova demanda de la societat Muro Cortina Modular (MCM) contra el Barça, amb data del 7 de juliol. Segons ha avançat SER Catalunya, aquesta demanda es produeix en el marc del llarg litigi entre les dues parts i després que el Tribunal Suprem donés la raó al Barça i rebutgés una reclamació de gairebé 100 milions d'euros de l'empresa. En aquesta ocasió, el demandant reclama 3,5 milions d'euros, el cost de la façana completa de la Masia.

Segons aquesta mateixa informació, la construcció de la façana de la Masia estava lligada, diu la demanda, al contracte d'explotació comercial, contracte que no va prosperar per culpa que el Barça el va obstaculitzar, segons la versió que han mantingut els demandants en el llarg litigi i que de moment no ha prosperat als tribunals.

MCM no descarta fins i tot noves accions legals com, per exemple, una eventual segona demanda pels danys per la no explotació de l'esmentada façana amb tecnologia LED.

Anar al contingut