Fórmula 1

McLaren considera injusta la sanció, mentre que Ferrari es mostra satisfeta amb la decisió

Un cop la FIA anunciada la sanció sobre McLaren pel cas d'espionatge sobre Ferrari, les reaccions no van tardar a arribar. Des de l'equip McLaren es van mostrar en desacord amb la multa de 100 milions de dòlars i la pèrdua dels punts del Mundial de constructors i decidiran el cap de setmana si hi recorren. "No mereixem haver estat penalitzats d'aquesta manera", va dir l'escuderia britànica en un comunicat. Per la seva banda, Ferrari es va mostrar satisfeta amb la decisió, ja que "la veritat ha sortit a la llum".

Actualitzat

Dins de les valoracions per la sanció, McLaren va assenyalar que el més important és que podran córrer aquest cap de setmana, cosa que permetrà als seus pilots continuar lluitant per guanyar el Mundial. Tot i això, des de l'equip insisteixen que no mereixen rebre una sanció així. Segons McLaren, les proves facilitades a la FIA pels pilots de l'escuderia i enginyers demostren que "no hem utilitzat cap mena d'informació per obtenir algun avantatge en termes de competitivitat".

Des de l'escuderia britànica es va reiterar que el Consell Mundial de la FIA ha rebut informació d'Alonso, Hamilton i De la Rosa en què han pogut comprovar que "cap informació de Ferrari ha estat usada per McLaren i que ells no han facilitat cap dada confidencial a cap equip".

El president de McLaren F1, Martin Whitmarsh, va explicar que l'escuderia estudiarà aquest cap de setmana si presenten un recurs o no a la sentència.

A l'altra cara de la moneda hi ha Ferrari. L'escuderia italiana es va mostrar satisfeta amb la sanció que ha caigut sobre McLaren per "haver violat l'article 151 del Codi Esportiu Internacional". Segons Ferrari, ha quedat demostrat que hi va haver un comportament d'excepcional gravetat que perjudica seriosament els interessos de l'esport.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut