alonso
McLaren confirma Alonso com a provador i assessor a la Fórmula 1
Fórmula 1

Fernando Alonso podria ser provador i assessor a McLaren la temporada vinent

El CEO de McLaren, Zak Brown, ho ha deixat caure en una entrevista

Actualitzat

Fernando Alonso podria tenir un paper com a provador, conseller i assessor de l'equip de Fórmula 1 McLaren la temporada vinent, segons informa la página web oficial del campionat del món de Fórmula 1.  

Zak Brown, el CEO de McLaren Group, ha deixat caure en una entrevista que el pilot asturià podria formar part de la família Mclaren ajudant els pilots de l'equip Carlos Sainz i Lando Norris.

"A ell li agrada la part de desenvolupament d'enginyeria, no és un d'aquells pilots que pensen 'dona'm el volant i jo conduiré'. Tot el grup n'està content. Quan vam fer Indianapolis junts ja va servir d'exemple. Ell vol saber què està passant, no només que li diguin el que ha de fer dins de la pista", ha explicat el directiu nord-americà. 

Segons explica Brown, és molt probable que l'asturià provi el MCL34, el monoplaça de 2019, en els tests de Barcelona, a partir del 18 de febrer:

 "Sí, no ho descartaria. Encara estem ultimant l'estratègia"

"Ens agradaria que formés part del nostre programa de carreres, però també i estem analitzant com podria ser una relació a llarg termini", afegeix

Anar al contingut