Mbappé i Lewandowski podrien haver acabat jugant junts
Mbappé i Lewandowski podrien haver acabat jugant junts
Futbol

Mbappé va intentar frustrar el fitxatge de Lewandowski pel Barça

El PSG va voler el davanter polonès aquest estiu passat i va jugar el comodí de l'estrella francesa per convence'l

Redacció Esport3Actualitzat

Kilian Mbappé va intentar convèncer Robert Lewandowski perquè aquest estiu passat acceptés l'oferta del PSG, enmig dels rumors que el polonès volia deixar el Bayern de Munic. Ho diu Le Parisien, que dona més detalls de la trobada i explica que les dues estrelles es van trobar en secret durant el Festival de Cannes, en el sopar solidari contra la sida, i va ser aleshores quan l'estrella francesa va demanar al crac polonès que s'incorporés a la plantilla parisenca. Lewandowski, però, li va transmetre la seva il·lusió de fitxar pel Barça. Una negativa que va obligar el PSG a retirar-se i a donar-lo per perdut.

 

En aquesta xerrada, Mbappé li hauria confessat a Lewandowski la seva intenció de seguir al PSG, enmig dels rumors que el francès podia deixar París per marxar a Madrid. De fet, l'abordatge al polonès va iniciar-se setmanes abans quan Luis Campos, director esportiu del PSG, deixés clar que el complement ideal per a la plantilla era el fitxatge de l'actual 9 del Barça.

 

Le Parisien també explica que ai s'hagués completat amb èxit el traspàs de Lewi al PSG, el futur de Neymar a París hauria estat més que complicat. La idea inicial era traspassar-lo per fer lloc al polonès, però ni una cosa ni l'altra es va acabar donant.

Anar al contingut