mbappé
Kylian Mbappé, en una imatge recent, celebrant un gol amb la selecció francesa

Mbappé salva França de la derrota davant Islàndia

Va forçar un gol en pròpia porta i va transformar un penal en els últims minuts per evitar la derrota de la campiona del món (2-2)

Kylian Mbappé va salvar França d'una sorprenent derrota en partit amistós contra Islàndia. A falta de cinc minuts, la campiona del món perdia (0-2) després dels gols de Bjarnasson (30') i d'Arnason (58').

Però en els instants finals, el nen prodigi del futbol francès, que havia entrat a la hora de joc, ho va arreglar: va forçar un gol en pròpia porta d'Eijolfsson (86') i un penal (90') que va transformar ell mateix per salvar un empat (2-2) quan Islàndia ja celebrava el seu primer triomf històric a França. D'aquesta manera, Mbappé, que encara no ha fet 20 anys, ja suma 10 gols amb la samarreta "bleue".

El blaugrana Ousmane Dembélé va ser titular però va ser substituit en el minut 67 per Dimitri Payet. Amb el 0-0. Dembélé va desaprofitar una gran oportunitat per obrir el marcador.