primer pla d'Mbappé
Mbappé, abans de l'inici del França-Països Baixos d'aquest vespre (Reuters)
Futbol Internacional

Mbappé reclama al PSG prop de 100 milions d'euros en salaris i primes impagats

L'Equipe, el mitjà que ha difós la notícia, indica que el club de propietat qatariana "no sembla tenir la intenció de pagar-li tampoc el salari del juny"

Redacció Esport3 / AgènciesActualitzat

Kylian Mbappé ha presentat una reclamació formal contra el París Saint-Germain per salaris i primes impagats per un total de prop de 100 milions d'euros, informa aquest divendres el diari L'Equipe. La reclamació ha estat presentada pels advocats de Mbappé a la Lliga de Futbol Professional (LFP) francesa, el reglament de la qual estableix que els salaris s'han de pagar a tot estirar el darrer dia de cada mes.

El mitjà ja havia informat anteriorment que el PSG no havia pagat els salaris de l'abril i el maig a la seva estrella --amb contracte fins al 30 de juny però que ja ha signat pel Reial Madrid per a les pròximes cinc temporades.

Ara indica que el club, de propietat qatariana, "no sembla tenir la intenció de pagar-li tampoc el salari del juny".
 

Mbappé també hauria de rebre alguna part de les primes que havia de percebre durant la temporada que s'ha acabat. La reclamació suposa un nou esglaó en la tempestuosa relació entre l'estrella francesa i el president del club, Nasser al-Khelaïfi.

El jugador, que havia estat apartat durant la pretemporada fa gairebé un any, va poder tornar a la disciplina de la primera plantilla després d'assolir un acord oral amb el president per, si marxés sense traspàs, renunciar a algunes primes.

Però es va tractar d'un acord verbal sense que se signés cap document, recorda L'Equipe, que apunta que el jugador "té clarament la intenció de no deixar res enrere". 

Anar al contingut