Esports

Mbappé obre la porta a un possible traspàs

Actualitzat

En una gala en què va ser escollit el millor jugador de l'any a França, Mbappé va parlar de Messi i també del seu futur, no necessàriament vinculat al PSG. 

"Com he dit, si és al PSG on he de tenir més responsabilitat, n'estaré encantat; però, si ha de ser a fora, en un projecte nou, també hi estic preparat"

Amb aquestes paraules, reclamant més responsabilitat i galons, el francés dona a entendre que el seu futur podria estar fora del PSG. De nòvies, no n'hi faltaran, en ser un dels joves jugadors amb més projecció del futbol mundial.

El PSG, però, s'ha afanyat a fer un comunicat on deixa ben clar que el davanter francès continuarà militant en el club parisenc: 

"Llaços forts uneixen Mbappé i el PSG des de fa dos anys i la història continuarà la propera temporada. El PSG Mbappé tenen l'ambició compartida de marcar la història del futbol europeu"

 

El jugador també ha tingut paraules d'elogi cap a Leo Messi, amb qui lluita per la Pilota d'Or:. Messi és el màxim golejador d'Europa, amb 36 gols. Quatre més que el francès Kylian Mbappé, l'únic que podria arrabassar-li la Bota d'Or, perquè encara li queda un partit de Lliga amb el París Saint-Germain.

"Messi hauria de guanyar la Pilota d'Or. Tot i l'eliminació a la Champions, és el primer. Ha demostrat que és el millor jugador del món aquest any. És cert que encara queda molt per al desembre, però estic segur que continuarà jugant així".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut