Mbappé es va donar un fort cop a les cervicals (Reuters)
Futbol internacional

Mbappé es troba en bon estat físic però se sotmetrà a proves neurològiques per prudència

El tècnic del PSG, Unai Emery, ha confirmat que el jugador es troba en bon estat físic i disposat a jugar el partit de Copa d'aquest dimecres contra el Guingamp

Actualitzat

El davanter francès del París Saint-Germain Kylian Mbappé es troba bé físicament i vol tornar a jugar aquest dimecres en partit de Copa de França contra el Guingamp, encara que els metges el sotmetran a noves proves per prudència, segons ha confirmat l'entrenador Unai Emery. El tècnic del conjunt parisenc ha sortit al pas dels rumors que ahir apuntaven que el jove crac del PSG podria estar uns dos mesos de baixa per una fissura cervical, una lesió que el faria perdre's l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid.

Emery ha assegurat que Mbappé, que es va retirar en llitera del partit contra l'Olympique de Lió després de rebre un dur cop del porter Anthony Lopes, "vol jugar" i es troba "bé", però ha puntualitzat que "va rebre un cop molt fort i cal analitzar el que diran els neuròlegs que van a examinar-lo per veure si és perillós que jugui contra el Guingamp".

El protocol mèdic dels clubs francesos estableix que, després de rebre aquest tipus de cops, els jugadors siguin sotmesos a exàmens neurològics per determinar si tenen seqüeles i en aquest cas prescriure absències preventives.

El tècnic del PSG també ha explicat que per al partit de Copa també és dubtosa la presència del brasiler Neymar, que ja es va perdre el partit de Lliga de diumenge passat contra el Lió, en què el PSG va perdre per segon cop aquesta temporada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut