Verstappen, rodant a Paul Ricard (EFE)
Fòrmula 1

Max Verstappen sortirà davant de Lewis Hamilton en el Gran Premi de França

L'actual campió, segon, ha quedat a 258 mil·lèsimes de l'holandès

Redacció Esport3Actualitzat

Lluita intensa per la "pole" al Circuit de Paul Ricard, amb victòria final per Max Verstappen, que ha superat el seu rival més directe en el campionat del món, Lewis Hamilton. L'actual campió, segon, ha quedat a 258 mil·lèsimes de l'holandès, però s'ha situat justament davant de Valtteri Bottas, mentre que Checo Perez, amb Red Bull, ha estat quart.

Els pilots de Red Bull i Mercedes ocuparan les dues primeres línies de l'engraellat, i el millor de la resta serà Carlos Sainz, que ha fet una magnifica "qualy", i ocuparà el cinquè lloc de l'engraellat per davant de Pierre Gasly i del seu company a Ferrari, Charles Leclerc. Bon rendiment també de Fernando Alonso, que amb el seu Alpine ocuparà la novena posició de l'engraellat darrere de Lando Norris i davant de Daniel Ricciardo. No ha passat, en canvi, a la Q2 el seu company d'equip Esteban Ocon, onzè. Alonso podrà prendre la sortida amb els pneumàtics mitjans, ja que ha pogut passar de la Q2 a la Q3 sense haver de fer servir els compostos més tous, que no semblen els més indicats per dur a terme la carrera.

Hi ha una petita possibilitat de pluja de cara a la cursa, a la qual ha fet referència el mateix Lewis Hamilton en acabar la sessió de classificació. Siguin quines siguin les condicions del temps, tot sembla indicar que el de França tornarà a ser un Gran Premi molt igualat.

Anar al contingut