Max Verstappen ha fet la "pole" al circuit d'Interlagos (EFE)
Fórmula 1

Max Verstappen s'emporta la "pole" d'Interlagos

El flamant campió del món, Lewis Hamilton, sortirà des de la tercera posició

Francesc RosésActualitzat

Max Verstappen ocuparà la "pole" en l'engraellat de sortida del Gran Premi del Brasil que es disputarà aquest diumenge en el circuit d'Interlagos. El pilot de Red Bull ha marcat el millor registre en una sessió en la qual l'equip Mercedes ha estat protagonista d'una petita decepció. Sebastian Vettel ha marcat el segon millor temps i compartirà la primera línia de l'engraellat amb Verstappen.

Lewis Hamilton, que havia estat molt ràpid en la tercera sessió s'ha hagut de conformar amb la tercera posició. Fa més de vuit curses que el campió del món no pot accedir a la "pole" tot i que després, en carrera, el seu Mercedes és el monoplaça que sol conservar més bé els pneumàtics. Charles Leclerc, amb Ferrari, ha marcat el quart millor temps, però te pendent una penalització de deu posicions en l'engraellat de sortida per haver canviat el motor del seu cotxe, i sortirà catorzè.

Carlos Sainz, que comptava passar a la Q3 i estar entre els deu primers, no ha pogut sortir a rodar en la primera fase de la sessió de classificació, a causa d'un problema en el motor Renault del seu McLaren i ni tant sols ha pogut participar en la Q2. El pilot madrileny haurà de sortir des del darrer lloc de l'engraellat, però podrà portar si vol un motor nou, i escollir una estratègia diferent a tots els seus rivals

 

Anar al contingut