Max Verstappen celebrant una victòria
Max Verstappen celebrant una victòria (Reuters)
F1

Max Verstappen renova amb Red Bull fins al 2023

El pilot holandès, de 22 anys, amplia el seu lligam amb l'equip austríac per intentar acabar amb la supremacia dels Mercedes

Actualitzat

Max Verstappen continuarà la seva carrera amb Red Bull. El pilot holandès, de 22 anys, silencia així els rumors que el col·locaven a d'altres equips. Verstappen va acabar l'últim any el tercer en la classificació general de pilots darrere els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas.

"Red Bull va creure en mi i em va donar l'oportunitat de començar a l' F1, i sempre els he estat molt agraït. Amb l'arribada d'Honda i els progressos que hem fet l'últim any, encara estic més motivat i convençut que podem guanyar junts."

Verstappen és a l'òrbita de Red Bull des del 2014, primer amb l'equip filial de Toro Rosso i des del 2016 amb Red Bull. Va ser precisament en l'estrena amb l'equip principal, al Gran Premi d'Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya, quan es va convertir en el guanyador més jove d'una cursa d'F1, amb només 18 anys. Actualment, compta amb 8 victòries al seu palmarès.  

 

 

Anar al contingut