Max Verstappen fa una nova pole position
Max Verstappen fa una nova pole position (Reuters)
Fórmula 1

Max Verstappen no s'atura i fa la pole position a Mèxic

El pilot neerlandès no s'ha deixat sorprendre i sortirà al davant dels dos pilots de Mercedes. Sainz ha estat cinquè i Alonso novè

Redacció Esport3Actualitzat

Té el seu segon Mundial de Fórmula 1 al sac i ben lligat, però Max Verstappen no en té prou. El pilot neerlandès encara té reptes al davant aquesta temporada, i el primer de tots passa per la victòria al Gran Premi de Mèxic. De moment, el de Red Bull ha fet el primer pas, que és aconseguir la pole position

Tant Lewis Hamilton com George Russell es van mostrar molt forts a la primera jornada de lliures. A la Q1 i a la Q2 semblava que es confirmaven les bones sensacions de la marca alemanya, amb la primera posició de Hamilton. Només era un miratge. A l'hora de la veritat, de nou, ha aparegut la bèstia.

'Mad Max' no ha donat resposta als seus rivals a la ronda definitiva i ha marcat el millor temps amb George Russell a tres dècimes de distància. Verstappen ha fet un temps final d'1:17.775 per aconseguir la pole position. 

Ferrari, de moment, no està tenint un gran cap de setmana. Carlos Sainz ha estat cinquè a cinc dècimes i Charles Leclerc, més lluny, ha acabat setè. Fernando Alonso, per la seva banda, ha acabat novè a més d'un segon de Verstappen. La sorpresa ha estat el sisè lloc de Valtteri Bottas amb Alfa Romeo.

Anar al contingut