Max Verstappen corre a casa (Reuters)
Motor

Max Verstappen és el més ràpid en els lliures del Gran Premi d'Estíria

El líder del Mundial es fa fort al circuit de Red Bull, amb paper destacat també dels Alpha Tauri

Redacció Esport3Actualitzat

Max Verstappen (Red Bull) arriba líder al gran Premi d'Estíria i mirarà de consolidar aquesta condició al circuit de Spielberg, propietat del seu equip. En un traçat que coneix molt bé, el pilot neerlandès ha estat el referent de la primera i la segona sessió d'entrenaments. A la primera mànega, la cursa ha comptat també amb un sorprenent Pierre Gasly (Alpha Tauri) que ha fet el segon millor temps, just  davant dels Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas. 

Notable actuació dels Alpha Tauri, el segon equip de Red Bull, ja que al marge del segon lloc de Gasly, Yuki Tsunoda ha estat cinquè. Molt bon paper també dels Alpine, amb Fernando Alonso i Esteban Ocon que han marcat el sisè i el setè millors temps, respectivament. En canvi, els Ferrari han quedat a mitja taula.

 

 

Verstappen marca el millor temps també a la segona sessió

Verstappen ha estat també el més ràpid a la segona mànega d'entrenaments lliures al Red Bull Ring. El líder del mundial ha fet les 37 voltes en 1:05:412 mil·lèsimes.Fernando Alonso (Alpine) ha estat cinquè i Carlos Sainz (Ferrari), onzè.

Hamilton hauria fet el millor temps, però no li han comptat perquè han superat els límits de la pista.

Anar al contingut