"Big Sofo" Schortsanitis tornarà a vestir el groc del Maccabi.
Bàsquet

Mavrokefalidis se'n va al Panathinaikos i Schortsanitis torna al Maccabi

Moviments de mercat entre els principals equips europeus de bàsquet. Loukas Mavrokefalidis, que el Barça Regal va fitxar d'urgència en el tram final de la passada temproada per pal·liar la baixa per lesió de Nathan Jawai, torna a Grècia per jugar al Panathinaikos. Del campió grec marxa Sofoklis Schortsanitis, que tornarà al Maccabi de Tel Aviv.

Actualitzat
Moviments de mercat entre els principals equips europeus de bàsquet. Loukas Mavrokefalidis, que el Barça Regal va fitxar d'urgència en el tram final de la passada temporada per pal·liar la baixa per lesió de Nathan Jawai, torna a Grècia per jugar al Panathinaikos. Del campió grec marxa Sofoklis Schortsanitis, que tornarà al Maccabi de Tel-Aviv.

El fitxatge de Mavrokefalidis pel Panathinaikos, amb un contracte per dues temporades, ha estat una sorpresa a Grècia, on tot semblava fet perquè tornés a l'Olympiacos, l'equip on es va formar. A última hora, però, no hi va haver entesa econòmica i l'equip del trèvol ha estat a l'aguait.

Mavro haurà d'omplir el forat que deixa Sofoklis Schortsanitis, que als 28 anys torna al Maccabi de Tel-Aviv, només un any després d'haver deixat el club israelià.
Anar al contingut