MotoGP

Maverick Viñales: "No tinc cap acord amb ningú, m'ho vull prendre amb calma"

El pilot de Roses no pensa en quin serà el seu equip el 2022 després de trencar de comú acord amb Yamaha i ara per ara gaudeix de temps lliure abans del retorn del Mundial de motociclisme

Xavier GuillénActualitzat
El Mundial de motociclisme està parat fins al mes d'agost, però aquest dimarts uns quants pilots han rodat per la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya. La novetat és que no ho han fet amb les seves motos del Mundial, sinó amb models de sèrie. Un parèntesi en les vacances dels pilots de MotoGP. Pol Espargaró, Jack Miller, Àlex Rins i Maverick Viñales han rodat al circuit amb motos de sèrie. Viñales, de moment, no pensa en quin serà el seu equip el 2022 i, ara per ara, gaudeix de temps lliure.

"Gaudir d'aquest estiu i tornar el més fort possible. No he pensat en cap moment en el 2022 perquè no té sentit de moment. No tinc cap acord amb ningú. M'ho vull prendre amb calma i ja veurem què passa l'any que ve. No ho sé."

El pilot de Roses va trencar de comú acord amb Yamaha el contracte per no seguir junts l'any vinent. Més enllà d'una moto competitiva per al futur vol una estructura de confiança.

"No és un tema que la moto o l'equip no funcionen. És un problema que jo amb la moto i amb l'equip no m'hi faig i el que tinc al meu cap és buscar un grup de confiança i continuar construint perquè és molt difícil."

Queden poques motos lliures per al 2022. La més clara és Aprilia, però hi podria haver alguna altra opció en l'òrbita de Ducati o KTM. O veure's abocat a un any en blanc.

"No és una situació òptima perquè el més important és competir, però si no hi estic a gust i no acabo de gaudir-ne, sobretot el que realment em frustra és que no puc donar el meu 100%."

Sigui amb una MotoGP o amb una moto de carrer, Jack Miller sempre va al límit. Amb aquestes proves, els pilots han pogut tornar a sentir les sensacions de la competició. El Mundial torna a principis d'agost, amb motiu del Gran Premi d'Àustria, a Spielberg.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut