Maverick Viñales, en una imatge recent (Reuters)
Motor

Aparatosa caiguda de Marc Márquez a Assen

Maverick Viñales fa el millor temps a la primera jornada del Gran Premi dels Països Baixos

Redacció Esport3Actualitzat

La pluja ha fet acte de presència a la segona mànega i no hi han hagut grans canvis a la taula de temps, excepte Miguel Oliveira (KTM), que ha aconseguit situar-se tercer, i Fabio Quartararo, que ha avançat Àlex Rins, relegant-lo al cinquè lloc. Marc Márquez, que ha fet el sisè millor combinat, ha protagonitzat una aparatosa caiguda, però afortunadament ha pogut aixqecar-se pel seu propi peu. 

 

 

 

Maverick Viñales fa el millor temps

La tempesta a l'equip Yamaha podria portar conseqüències positives. Això és el que es desprèn de la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi dels Països Baixos, on Maverick Viñales ha fet el millor temps.

El pilot rosinc ha dominat la sessió gairebé totalment i ningú ha pogut superar els seus 1:33.072. A més, Viñales ha fet servir la mateixa combinació de pneumàtics durant tota la sessió. Qui més s'hi ha acostat ha estat Pol Espargaró (Honda), un altre pilot català amb necessitat de reivindicar-se. El tercer millor temps ha estat finalment per al barceloní Àlex Rins (Suzuki). Marc Márquez, que en el passat GP d'Alemanya va tornar a pujar al calaix més alt del podi després de més d'un any, ha firmat el novè millor temps gairebé a un segon de Maverick.

 

 

 

Anar al contingut