Maverick Viñales, el més ràpid de la jornada (@Circuit_cat)
MotoGP

Maverick Viñales domina els tests al Circuit l'endemà del GP de Catalunya

El pilot català de Yamaha ha estat el més ràpid amb un temps d'1:38.967, davant de l'italià Franco Morbidelli i de Marc Márquez en el primer test de Dani Pedrosa com a pilot de proves de KTM

Actualitzat

Al Circuit de Barcelona-Catalunya, l'activitat no s'atura. Després del gran premi d'ahir, aquest dilluns hi ha jornada d'entrenaments de MotoGP i s'hi ha pogut veure Dani Pedrosa en el primer test oficial com a pilot de proves de KTM. El de Castellar del Vallès ha rodat lluny dels millors temps, dos segons i mig més lent que Maverick Viñales.

El pilot català de Yamaha ha estat el més ràpid amb un temps d'1:38.967, davant de l'italià Franco Morbidelli i Marc Márquez, guanyador de la cursa de diumenge i que finalment ha estat tercer després de dominar gran part de la sessió.

L'ensurt del dia l'ha donat Jorge Lorenzo. La seva Honda ha quedat fora del combat, però el pilot mallorquí, després d'una passada ràpida per la clínica del circuit, ha pogut tornar als entrenaments i ha acabat en una discreta dissetena posició.

 

Anar al contingut