El pilot de Yamaha Maverick Viñales ha dominat la primera jornada de tests a Jerez
Maverick Viñales ha estat el més ràpid al circuit de Jerez
MotoGP

Maverick Viñales domina els primers tests al circuit de Jerez

El pilot de Yamaha ha marcat la pauta en tot moment seguit pel francès Fabio Quartararo, mentre que Marc Márquez s'ha fet una contusió a l'espatlla dreta i ha acabat sisè

Xavier GuillénActualitzat

Maverick Viñales ha acabat com el pilot més ràpid en el primer dels dos dies de tests que els de MotoGP fan al circuit andalús de Jerez. El de Yamaha ha dominat tota la jornada i ha marcat la pauta en tot moment. L'ha seguit el francès Fabio Quartararo, també amb Yamaha, i el pilot de Suzuki Joan Mir, que ha superat al seu company Àlex Rins, cinquè.

Marc Márquez ha tingut una caiguda molt forta en el revolt d'entrada a recta, el revolt Jorge Lorenzo. S'ha fet una contusió a l'espatlla dreta però ha pogut continuar les proves. Ha acabat a la sisena posició a un segon de distància de Viñales. També han caigut Pol Espargaró, que ha signat un molt bon vuitè registre, i el valencià Iker Lecuona, tots dos sense cap conseqüència física.

Andrea Dovizioso ha tancat la llista dels deu primers, amb Valentino Rossi catorzè, seguit de Tito Rabat, Silvain Guintoly i Àlex Márquez. El germà del campió s'ha quedat a dos segons i dues dècimes del millor.

Anar al contingut