Mauricio Pochettino durant la roda de premsa (Foto: REUTERS)
Lliga de Campions

Mauricio Pochettino: "Parlar de Messi és parlar del millor jugador del món"

El tècnic del Tottenham ha lloat el joc del Barça en la prèvia del partit de Champions, però s'ha mostrat confiat en les possibilitats del seu equip per classificar-se per als vuitens de final

Actualitzat

El Tottenham arriba al Camp Nou amb la classificació a l'aire i amb la necessitat de sumar els tres punts per ser als vuitens de final de la Lliga de Campions. Davant d'un Barça ja classificat com a primer de grup, els anglesos buscaran aprofitar les rotacions que ja ha anunciat Ernesto Valverde.

Mauricio Pochettino ha qualificat Luis Suárez, que serà suplent contra els anglesos, com "un dels millors davanters del món" i ha assegurat que serà "una baixa important per al Barça". Tot i això, l'argentí no es vol confiar davant les rotacions blaugranes: "El Barça té 24 o 25 jugadors capaços d'aportar qualitat i juguin els que jugun tindran la motivació de voler mostrar el nivell que tenen".

L'exentrenador de l'Espanyol també s'ha desfet en elogis cap a Leo Messi, que diumenge va ser el jugador més destacat del derbi català: "Parlar de Messi és parlar del millor jugador del món. Qualsevol persona que tingui una mica de nocions sobre futbol no en té cap dubte".

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut