Futbol

El Reial Madrid ja ha contactat amb Mauricio Pochettino

Segons ha avançat Xavi Campos al programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, el conjunt blanc ja s'ha posat en contacte amb el tècnic argentí, el candidat favorit per agafar el relleu de Zidane a la banqueta del Bernabéu

Actualitzat

Immediatament després de saber-se que Zinedine Zidane no seguirà com a entrenador del Reial Madrid, ja han començat a sonar noms per substituir-lo. Ara mateix, tot i que no és l'únic, el candidat més ben situat per agafar el relleu del francès a la banqueta del Bernabéu és l'argentí Mauricio Pochettino.

L'entrenador del Tottenham, que la setmana passada va renovar el contracte fins al 2023, hauria acceptat firmar la renovació amb una clàusula que li permetria marxar si li arriba una oferta d'un equip gran, com seria el cas. A Florentino Pérez sempre li ha agradat la manera de treballar de Pochettino ja des de la seva etapa a l'Espanyol i és l'opció preferida pel president madridista, a qui la renúncia sobtada de Zidane ha agafat per sorpresa.

Segons ha avançat Xavi Campos al programa "Tot Costa", de Catalunya Ràdio, el Reial Madrid ja ha contactat amb el tècnic argentí per saber la seva situació contractual i si podria alliberar-se del seu compromís amb el conjunt londinenc. Pochettino serà aquest divendres a Barcelona, per presentar el seu llibre "Un món nou: diari íntim de Pochettino a Londres", que ha escrit juntament amb el periodista català de Sky Sports Guillem Balagué.

Les altres possibles opcions són l'exjugador madridista José María Gutiérrez "Guti", que ha estat entrenant el juvenil del Reial Madrid; els alemanys Joachim Löw, seleccionador del seu país, i Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool; l'italià Antonio Conte, amb experiència a la Juventus i el Chelsea, o fins i tot el francès Arsène Wenger després de tancar una etapa de 22 anys al capdavant de l'Arsenal.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut